Menu

News

Artisten Mainstage Erotica Beurs 2018

Brussel international eroticabeurs is ontstaan in 1993 en heeft elk jaar plaats het eerste weekend van maart. Het wordt groot tijd dat u deelneemt aan het evenement.

Dit jaar is onze Guest Star , Léa Montravers, de moeder draak. Deze vuurartieste zal u betoveren met haar onverwachte optredens tijdens deze drie dolle dagen.

Glamour, animaties, spektakels, stripteases, thema bars met topless bediening en de befaamde podia …een beurs van 6 000 vierkante meter met 200 standhouders.

U mag fijne lingerie doorzoeken, gadgets en ondeugende accessoires aanraken. Dit voor het geluk van een heel divers publiek - jong en minder jong, vrijgezellen en koppels – die wensen zich te ontdekken en zich te amuseren op zoek naar de tendensen of om de liefde heraan te wakkeren.

Er wordt ook een ruimte gereserveerd voor de libertijnen voor de “Zaterdag avond” waar elk jaar naar uitgekeken wordt. U vindt ook een “ fetish village” een apart universum die u meevoert naar de wereld van de domina, de sub en de BDSM praktijken, onthuld voor een doorgewinterd publiek.

Home NL

Bestel uw tickets nog voor aankomst in de lounge of het nachtleven tijdens het weekend.

Tickets

 

Comments