Menu

News

Onze Guest Star

Dit jaar is onze Guest Star , Léa Montravers, de moeder draak. Deze vuurartieste zal u betoveren met haar onverwachte optredens tijdens deze drie dolle dagen. http://erotica-brussel.

Lazers Boys "Friday 2 March" - Big Evening party!

Lazers boys en gogo dance voor de opening party op vrijdag 2 maart aan de Erotica Beurs Brussels Zin om de dagelijkse sleur te doorbreken? Dan zit u bij ons op het juiste adres ! Kom u amuseren met ons.

Show Annex Mainstage

Anne will present haar lingerie collectie      

Ladbrokes, onze partner 2018!

http://promo.ladbrokes.be/erotic-festival-adx-nl/index.

Laatste dagen om een vrije toegangkaart te winnen!

Nog 2 dagen om een vrije toegangkaart te winnen! Grote Wedstrijd Elke dag, willen wij onze vrachtwagen  in verschillende plaatsen rond Brussels parkeeren. Wanneer U onze voertuig ziet, stuur een e-mail naar  [email protected]

Sexy Boy!

Wesley Verandering van uurregeling voor het festival van de erotiek 2018 Het Internationaal festival van Brussel opent zijn deuren  op 2,3,4 de maart 2018 in Brussels Kart Expo Vrij 2    17:00 - 02:00 Zat 3   15:00 - 02:00 Z

Artisten Mainstage Erotica Beurs 2018

Brussel international eroticabeurs is ontstaan in 1993 en heeft elk jaar plaats het eerste weekend van maart. Het wordt groot tijd dat u deelneemt aan het evenement. Dit jaar is onze Guest Star , Léa Montravers, de moeder draak.

Main Stage Planning

Main Stage Planning

Exclusiviteit - Shyne Percu Leds Lazer

Uniek concept in de wereld Shyne Percu is een uniek concept . Hij acteert in de meest prestigiueuse clubs in Belgie en in het Buitenland. Shyne Percu will be on stage. Een echte show! 15 jaar van professionalisme in het nachtleven.

Presentators Mainstage

Afspraak met het hele team van het festival op de website erotica-brussel.be. Op het programma dit jaar: spel, wedstrijd en je kan verschillende prijzen winnen! Kom met ons mee feesten … Anne ` en Babou http://erotica-brussel.