Wie had er een Belgische frank om durven wedden dat het festival van de Erotiek ,die zijn deuren opende op 5 juni 1993 in de Sint Goriks Halle , er jaren later en tegen alle verwachtingen in een vaste waarde zou worden onder de Belgische en Europese evenementen.

Dit jaar is onze Guest Star , Léa Montravers, de moeder draak. Deze vuurartieste zal u betoveren met haar onverwachte optredens tijdens deze drie dolle dagen.

Glamour, animaties, spektakels, stripteases, thema bars met topless bediening en de befaamde podia …een beurs van 8 000 vierkante meter met 200 standhouders.

U mag fijne lingerie doorzoeken, gadgets en ondeugende accessoires aanraken. Dit voor het geluk van een heel divers publiek - jong en minder jong, vrijgezellen en koppels – die wensen zich te ontdekken en zich te amuseren op zoek naar de tendensen of om de liefde heraan te wakkeren.

Er wordt ook een ruimte gereserveerd voor de libertijnen voor de “Zaterdag avond” waar elk jaar naar uitgekeken wordt. U vindt ook een “ fetish village” een apart universum die u meevoert naar de wereld van de domina, de sub en de BDSM praktijken, onthuld voor een doorgewinterd publiek.

En Toch, een paar Piramides, Kelders en Brussels Kart Expo later, meer dan 500.00 bezoekers en een 20 edities verder, genietend van een internationale reputatie, trekt het Festival van de Erotiek jaarlijks de massa aan.

Een erkenning door de jaren heen van de sponsors die het festival steeds steunde : La DH-les sports, Jupiler, Pepsi Cola, Atomic, champagne Cattier, Fun Radio,Radio Contact, Red Bull, Desperados, Fiat, Golden Palace ... Een groeiend succes !

Elk jaar gaat het festival een nieuwe uitdaging aan. Jaar in jaar uit zoekt het team naar nieuwe standhouders, verfijnde spektakels, onverwachte animaties, … .

In 1995 startte het team met de Awards (11 jaar van grootste soirees voor de prijsuitreiking in de erotica wereld in de Sheraton, de Crown Plazza en daarna op de zaal “La Madeleine”).
Het doorslaggevend succes 15 jaar geleden op de zondag namiddag met de naakte miss Belgie in de Piramides, Rogierplein.
Sinds 1998, de niet te missen afspraak voor dominas en de sub, fetish village. BDSM vond zijn weg naar het festival.
Vervolgens , de bar van de libertijnen met hun langverwachte zaterdagavonden sinds de kelders van Cureghem (nog steeds op het programma sinds 13 jaar)
De donderdagavonden in Brussels Kart, de Black & White Edition met de Cam'Girls in 2017.
In 2018 de afspraak met de internationale sexos blogsters (de AristoChatte...)

Ontspanning verzekerd sinds al die jaren in een fijne en sexy atmosfeer. De internationale Erotica beurs geeft een antwoord aan al uw pikante verlangens.

Culinaire ontdekkingen, impressionante shows, animaties, verschillende podia met non stop spektakels, ondeugende accessoires, sexy lingerie, internationale artiesten...

Het team van de internationale Erotica beurs verwacht u steeds het eerste week end van maart!

Nathalie Arnould
Public Relation