De internationale Eroticabeurs van Brussel opent zijn deuren voor het 26ste jaar op rij... 24, 25 en 26 maart 2017 van 14h tot 2h in Brussels Kart Expo. Het startschot wordt gegeven met een heuse openingsparty op donderdag 23 maart vanaf 18h. Thema 'Black&White', gratis inkom voor iedereen en dresscode zwart en wit natuurlijk!!! Samen genieten van een bruisende avond om de beurs goed in te zetten!!!

Dit jaar vele nieuwe standhouders, nieuwe artiesten van over heel Europa, cam'girls, waaronder Ava Moore en Clara, nieuwe shows, een VIP bar met overheerlijke sushi, foto stand, bars met paaldansacts, live radio op de beurs en nog veel meer...en dit alles in het thema 'Black & White!!!!

Nieuwe accessoires, erotische speeltjes, kleurrijke boa's, strings met paillettes....ambiance in de gangen op zaterdagavond..daar zorgen de artiesten van 'Planet Brasil' voor...met als thema 'Carnaval in Rio'....plezier en erotiek verzekerd!!!!

Ook aanwezig gedurende de 3 dagen van de beurs... Aya, verkozen tot Miss België Naakt 2009 en beter gekend onder de naam 'Audrey'. Ze heeft trouwens ook deelgenomen aan Belgium got talent in 2013 met haar fameuze striptease-act.

Voor de genieters onder ons, een nieuwe VIP ruimte met heerlijke versnaperingen, waaronder sushi geserveerd op een sexy dame (body-eating), tapas, pizza, pasta's enz en niet te vergeten Braziliaans buffet, bediening in de locale kleding en ambiance!!!

Verspreid over de gehele beurs vind je ook jacuzzi's, massagezetels, uitzonderlijke Sex workshops voor koppels, stand met verschillende massage-oliën...maw voor elk wat wils.

De internationale Eroticabeurs van Brussel heeft zijn naam zeker niet gestolen... artiesten van over de hele wereld zijn er aanwezig gedurende de 3 dagen van de beurs...Pussykat (Korea), Nio da Silva (Griekenland), Little Caprice (Tsjechië), Mark Miller (Jamaica), Samy Fox (Duitsland), Miss Iron (Hongarije), Marcello Bravo (Oostenrijk), Symba (Italië), Delfynn Delage (Frankrijk)...en nog veel meer...kom ze ontmoeten op het grote podium, de fotostand en de handtekeningenstand...

Op onze 'Black & White' editie 2017 is ook Jean Nunes en zijn artiesten van Studio Vibes aanwezig...een sublieme show helemaal in het teken van Hip Hop, New Style, Pop Lock, Break Dance, Latin Urban Jazz...je ontdekt ze op het grote podium en natuurlijk niet te vergeten... onze Braziliaanse artiesten die de gangen van de beurs opvrolijken met hun opzwepende show 'Carnaval in Rio' op zaterdagavond.

Onze aandacht gaat ook uit naar de mensen van 'Fetish World'... een wereld van SM, Fetish, Meesters, Meesteressen, Slaven, Slavinnen, zweepjes enz.... verspreid over de gehele beurs.

Davy
Public Relation